Snelle groei AnylinQ bekroond met FD Gazelle Award 2014

Data management expert AnylinQ behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom bekroond met een FD Gazelle Award. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financiële Dagblad en worden uitgereikt aan succesvolle bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben behaald en elk jaar winstgevend hebben afgesloten. AnylinQ is één van de snelst groeiende bedrijven van de provincie Noord Brabant en voldoet aan alle eisen om de FD Gazelle Award in ontvangst te mogen nemen.

Slimme oplossingen brengen groei

Veel grote en enterprise organisaties hebben te maken met een wildgroei aan digitale data. AnylinQ maakt het verschil door slimme en doeltreffende oplossingen te bieden die ze ook heel helder uit kunnen leggen. Die combinatie zorgt voor veel tevreden klanten en drie opeenvolgende jaren van spectaculaire groei. Naast een FD Gazelle Award behaalde AnylinQ in 2014 ook de hoogste partnerstatus bij Huawei Enterprise Benelux.

“We zitten op de goede weg”

Dennis Kuipers, directeur AnylinQ: “Wij zijn ongelofelijk trots op het feit dat we beloond worden met een award als deze. Wij zetten ons continu in om met het hele team goede dienstverlening te leveren aan onze klanten. Deze FD Gazelle Award betekent voor ons dat we op de goede weg zitten.”