AnylinQ versnelt Europese groei met vestiging in Spanje

Nederlandse data management en IT infrastructuur specialist AnylinQ heeft op 5 februari 2015 een nieuwe vestiging in de Spaanse stad Fuengirola geopend. Het Spaanse kantoor gaat zich bezighouden met de internationale marketing en sales activiteiten van AnylinQ en zal daarnaast het Nederlandse kantoor ondersteuning bieden.

Het juiste team op de juiste locatie

De opening van de Spaanse vestiging is het resultaat van een maandenlange voorbereiding om het juiste team op de juiste locatie in te zetten. De keuze voor het Spaanse Fuengirola is voortgekomen uit het feit dat daar een grote variëteit aan goed opgeleid internationaal georiënteerd personeel te vinden is. Het nieuwe kantoor start met een sales team van 4 mensen dat op korte termijn door zal groeien naar 8 tot 10 mensen. De Nederlands sprekende mensen in het internationale team gaan de Nederlandse salesorganisatie ondersteunen. Deze krachtige combinatie levert hoogstaande kwaliteit voor onze klanten. “Het uitbouwen van de sales- en marketing organisatie samen met de lokale Spaanse leiding is de volgende stap naar internationale dienstverlening.” aldus sales & marketing directeur Elger Bouwman.

“De volgende stap naar internationale dienstverlening”

“AnylinQ heeft het doel om te groeien en een internationale speler van betekenis te zijn. Natuurlijk blijven we daarbij de beste kwaliteit leveren aan zowel onze bestaande als onze nieuwe klanten. Onze recente prestaties, zoals het behalen van de hoogste Huawei partner status en een FD Gazellen Award, tonen aan dat we op de goede weg zijn. Dit is de volgende stap naar de verwezelijking van ons doel.” aldus Dennis Kuipers, directeur AnylinQ.