AnylinQ Knowledge partner of the year

Data management expert AnylinQ is op 19 juni door CommVault tot Knowledge partner of the year benoemd. De award is voor AnylinQ de bevestiging dat de huidige koers op het verbreden en verdiepen van haar kennis de gewenste resultaten oplevert voor zowel haar klanten als haar partners. Dat CommVault veel waarde hecht aan goede partners werd wel duidelijk tijdens het Partner Event: de award werd uitgereikt door niemand minder dan Bob Hammer, CEO van CommVault.

Kennis is de toekomst

AnylinQ ziet het ontvangen van de award niet als de afsluiting van een intensief kennistraject, maar juist als een tussentijdse aanmoediging om haar kennis verder uit te bouwen. Met de huidige groei van het dataverkeer en de verregaande afhankelijkheid daarvan voor de samenleving is het noodzakelijk om voorop te blijven lopen. Kennis is immers de toekomst.