AnylinQ behaalt VMware Enterprise Solution Provider Partnerstatus

AnylinQ VMware Partner

AnylinQ is gecertificeerd partner voor VMware en heeft recentelijk de status van Enterprise Solution Provider behaald. Dit betekent dat AnylinQ beschikt over de hoge kwaliteit- en kennis standaarden die VMware stelt aan haar partners. AnylinQ voldoet onder andere aan certificeringseisen voor wat betreft kennis en kunde van engineers. Zij voorzien klanten van professioneel advies en zijn in staat designs uit te werken, die AnylinQ ook succesvol implementeert en ondersteunt. Voor klanten van AnylinQ garandeert de Enterprise Solution Provider partnerstatus kennis van de meest recente software en ontwikkelingen voor virtualisatietrajecten. Dankzij deze partnerstatus kan AnylinQ bovendien profiteren van diepgaande technische ondersteuning vanuit VMware.

VMware

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie en cloud infrastructuren mogelijk maken. VMware is het op drie na grootste software bedrijf ter wereld met meer dan 500.000 klanten en een jaaromzet van 6 miljard dollar. VMware is al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware en een gerenommeerd merk dat altijd als eerste met innovaties komt.