Ziekenhuis Rivierenland besteedt data management uit aan AnylinQ

Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Het ziekenhuis heeft 3 poliklinieken, de polikliniek in Tiel, de Waterpoort in Beneden Leeuwen en de Barbara-polikliniek te Culemborg, en speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg in de regio midden-Betuwe. In het ziekenhuis heerst een plezierige en informele sfeer voor zowel patiënten en bezoekers als voor de ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers. Centraal staat het verlenen van kwalitatief uitstekende patiëntenzorg.

24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen de patiënten rekenen op een breed pakket aan ziekenhuiszorg van constante, hoge kwaliteit in een veilige en gastvrije omgeving. De bedrijfscontinuiteit stelt hoge eisen aan de beschikbaarheid van data voor het ziekenhuis. AnylinQ heeft het ziekenhuis voorzien van een nieuwe primaire storage omgeving en een nieuwe data protectie voorziening. De AnylinQ oplossing bestaat uit een nieuw Netapp metro-cluster voor de primaire storage omgeving. De dataprotectie voorziening bestaat uit CommVault data management software en Huawei servers en storage systemen. Verregaande integratie van de componenten uit de oplossing zorgt voor data protectie op verschillende niveaus. De belangrijkste data wordt tevens gerepliceerd naar één van de AnylinQ datacenters. De bedrijfsdata is met minimale impact voor de gebruikers gemigreerd van het oude naar het nieuwe metrocluster. Na een succesvolle testfase en oplevering van de omgeving heeft AnylinQ de totale omgeving remote in beheer genomen. AnylinQ data management experts zijn vanuit het hoofdkantoor van AnylinQ verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de bedrijf kritische omgeving.

Met de moderne nieuwe omgeving is het ziekenhuis voorzien van een hoog beschikbare oplossing. En met gecertificeerde AnylinQ data management experts aan de knoppen is de bedrijfscontinuïteit optimaal geregeld. Ziekenhuis Rivierenland is optimaal ontzorgd en kan zich richten op haar hoofdtaak van patiëntenzorg. Het dienstverleningscontract tussen AnylinQ en Ziekenhuis Rivierenland heeft een looptijd van 5 jaar.