Lely kiest AnylinQ als strategisch data management partner

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Lely is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. Lely is al vele jaren de onbetwiste marktleider in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen. Van de Lely Astronaut melkrobot zijn er inmiddels meer dan 20.000 geïnstalleerd. Lely introduceert voortdurend belangrijke innovaties zoals de nieuwe Lely Welger continue balenpers. En ook de geautomatiseerde Lely Vector voerrobot wordt in meer dan 20 landen verkocht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van innovatieve machines en oplossingen voor de melkveehouderij. Lely is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan ruim 2.000 mensen.

De bedrijfsvoering van Lely wordt ondersteunt door vele bedrijf kritische IT toepassingen. Naast kantoorautomatisering is tevens sprake van omvangrijke industriële productiesystemen op meerdere locaties in meerdere landen. AnylinQ voorziet Lely van een geavanceerde wereldwijde data protectie oplossing. Deze op CommVault Enterprise Data Management software gebaseerde oplossing is zo ontworpen dat de bedrijfsdata van Lely steeds op meerdere locaties veilig wordt gesteld. In geval van calamiteiten of verstoringen is Lely hiermee in staat om IT omgevingen en applicaties snel weer te herstellen. Daarmee is de continuïteit van de bedrijfsvoering voor Lely goed geregeld.

Het dienstverleningscontract tussen Lely en AnylinQ kent een looptijd van 3 jaar.