Eerste ziekenhuis in Nederland kiest voor Rubrik hyperconverged back-up

Een ziekenhuis in de regio Rotterdam heeft gekozen voor innovatieve data protectie met Rubrik. AnylinQ heeft het ziekenhuis als oplossing voor het veiligstellen van medische en bedrijfsdata een hyperconverged backup oplossing van Rubrik aangeboden. Belangrijk voor het ziekenhuis zijn hoge beschikbaarheid in een 24×7 operationele omgeving en veiligstellen van bedrijfskritische data volgens strenge geldende vereisten. Alle componenten binnen de Rubrik appliances zijn uitgevoerd op basis van 3 voudige mirroring. De beschikbaarheid is daardoor vele malen hoger dan bij inzet van een traditioneel dubbel uitgevoerde back-up omgeving.

De Rubrik appliances vervangen complexe traditionele back-up omgevingen door een eenvoudige en schaalbare oplossing. Back-up servers, proxies, agents, catalog, dedupe storage en agents zijn overbodig. Rubrik regelt geautomatiseerde backups, recovery, replicatie en data-archivering integraal binnen de appliance. Het contract omvat levering en implementatie van de Rubrik omgeving, training van beheerders en 24×7 support.

Voor meer informatie over toepassing van Rubrik in Healthcare kunt u contact opnemen met AnylinQ.