Xidoor kiest AnylinQ voor vervanging IT infrastructuur

Doelgerichte innovatie en constant streven naar topkwaliteit zijn de drijfveren van Xidoor, een moderne en toonaangevende Nederlandse holding actief op de markt voor binnendeuren en -kozijnen. Xidoor is actief in Europa, Midden Oosten en Noord Amerika. De organisatie heeft haar hoofdkantoor in Someren en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. De productielocaties bevinden zich in Nederland (6) en Duitsland (2). Bij Xidoor werken gedreven mensen voortdurend aan vernieuwende oplossingen… deuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook uitblinken in design en aansluiten bij de nieuwste interieurtrends. Ze voldoen bovendien aan de laatste technische eisen en strengste normen op het gebied van brandwerendheid, geluidwerendheid, stralingwerendheid en kogelwerendheid.

AnylinQ moderniseert en vervangt de ICT infrastructuur van Xidoor. Belangrijke aspecten in het nieuwe design zijn hoge prestaties en beschikbaarheid van systemen en data. De organisatie moet op ieder moment kunnen vertrouwen op haar ICT om de gewenste continuïteit van productie en bedrijfsprocessen te realiseren. AnylinQ implementeert een high-performance server cluster infrastructuur met all flash productiestorage gebaseerd op Huawei technologie. De componenten zijn gekoppeld met netwerk infrastructuur, waarbinnen AnylinQ een innovatieve Huawei data center switching oplossing realiseert. Voordelen hiervan voor Xidoor zijn een hoge betrouwbaarheid, lage latencies en hoge doorvoersnelheden. De meest kritieke applicaties van Xidoor worden hoog beschikbaar gemaakt met Zerto Disaster Recovery software. Voor het veiligstellen van de bedrijfsdata wordt bovendien een backup infrastructuur ingericht op basis van Commvault. Dit alles wordt onderling verbonden middels Huawei Core Datacenter switches.

Xidoor en AnylinQ hebben een contract getekend voor 5 jaar. AnylinQ is verantwoordelijk voor design, levering en implementatie van de totale omgeving en zal de komende 5 jaren support op de nieuwe ICT infrastructuur van Xidoor verzorgen.