AnylinQ versterkt zich als IT-infrastructuurspecialist door overname kennisorganisatie TenICT

’s-Hertogenbosch, 4 mei 2017 – Datamanagement expert AnylinQ neemt per 1 mei 2017 IT-kennisorganisatie TenICT over. Door deze overname ontstaat het grootste gespecialiseerde IT-infrastructuur bedrijf van Nederland met 200 gedreven en betrokken professionals.

Perfecte match op inhoud en cultuur

Datamanagement expert AnylinQ (Den Bosch, opgericht in 2006,) heeft de afgelopen jaren een stevige autonome groei doorgemaakt. In TenICT ziet AnylinQ nu de perfecte aanvulling op haar bestaande activiteiten en specialistische kennis, evenals een belangrijke match qua cultuur en waarden.

Sterk en snel ontwikkelend IT-landschap

Met deze overname ontstaat een gespecialiseerd IT-bedrijf met alle kennis in huis om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van IT- infrastructuur. De diepgaande kennis van AnylinQ op het vlak van datamanagement, data availability, backup en storage wordt aangevuld met de specialismes van TenICT: security, open source, network en virtualisatie. Voor klanten van TenICT en AnylinQ biedt dit veel extra mogelijkheden voor verbetering van de primaire business processen.

Dennis Kuipers, CEO AnylinQ B.V.: ‘We zien een sterk en snel ontwikkelende IT-wereld die vraagt om innovatiekracht en combinaties van meerdere specialistische expertises. Die kracht en diverse specialismen hebben wij voortaan onder één dak. Samen beschikken we over een groot aantal sterke partnerships met toonaangevende vendoren, gecertificeerde medewerkers en prachtige referenties in de Nederlandse markt. Dit vormt een solide basis voor toekomstige groei.’

Professionals met veel expertise en plezier

TenICT uit Leusden is sinds 2005 expert op het gebied van IT-infrastructuur en heeft een gedegen reputatie opgebouwd bij multinationals en overheidsorganisaties. TenICT wordt onderdeel van de AnylinQ Group. Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren.

TenICT Directeur Dennis de Graaf vult aan: ‘Onze medewerkers en ervaring zijn onze grootste kwaliteit en trots. We zien bij beide bedrijven gedreven professionals met een passie voor het vak, die zich constant ontwikkelen en tot het uiterste gaan voor klanten en voor elkaar. We kijken ernaar uit om samen verder te ontwikkelen vanuit onze kantoren in Den Bosch en Leusden.