IT.Redefined: Je ANWB voor IT

U staat met pech langs de weg.. Wie belt u dan?

Veel IT-dienstverleners bieden kennis aan. En ze doen dat vaak op basis van uurtje-factuurtje, een ouderwetse manier. Ze werken het liefst op detacheringsbasis, tegen een hoog tarief en met een zo lang mogelijke doorlooptijd. En wanneer hebt u kennis nodig? Dat kan zijn om IT-infrastructuur te beheren of bijvoorbeeld bij het opstellen van een architectuur of ontwerp. Eigenlijk wilt u gewoon een resultaat en wilt u niet werken op urenbasis. Oók wilt u geholpen worden als u pech hebt. En wie belt u dan?

Bij pech met de auto belt u de ANWB-alarmcentrale. Die staan altijd voor u klaar. Ze komen altijd en leveren goede kwaliteit. Door een abonnement op de wegenwacht heeft u toegang tot de wegenwacht, maar u krijgt ook de diverse voordelen van diensten die de ANWB biedt. En zo is het ook met IT.Redefined. Wij bieden een hulpdienst op kennis en bieden diverse andere voordelen in een abonnementsvorm. Dit noemen we Knowledge-as-a-Service.

Maar wat is dan Knowledge-as-a-Service?

KaaS is dè dienstverlening waarin de kracht van AnyLinQ – de kennis en klantfocus – worden aangeboden in een flexibel abonnement. Zo is de kennis van AnyLinQ beschikvaar voor uw organisatie. U staat hierbij op de schouders van meer dan 200 ervaren consultants en specialisten. En dat heeft diverse voordelen waar het gaat om de ontwikkeling van de eigen medewerkers.

Knowledge-as-a-Service levert de volgende voordelen:

  • Een maandelijkse update over alle relevante marktontwikkelingen;
  • Toegang tot alle specialistische kennis van AnyLinQ;
  • Mogelijkheid om in geval van calamiteiten hulp te krijgen van IT-specialisten;
  • Kennisgarantie;
  • Toegang tot een kennisnetwerk middels kennisevents;
  • Het ontsluiten van kennis en relaties (vendoren / partnerships);
  • Onze Principal Consultants staan voor innovatie en denken graag met u mee;

ANWB versus IT.Redefined.

Pechhulp voor de auto en pechhulp in de IT-sector lijken slecht vergelijkbaar.  Toch zijn er een hoop overeenkomsten:

ANWB IT. Redefined.
De ANWB biedt een abonnement op pechhulp (Wegenwacht). Een monteur met kennis komt naar u toe en helpt u weer op weg. Het Knowledge-as-a-Service abonnement biedt ook pechhulp. U heeft via het abonnement toegang tot onze specialisten die u kunnen ondersteunen.
Als ANWB-lid kunt u ook uw Rijbewijs halen tegen een aangepast tarief. Knowledge-as-a-Service biedt (officiële) opleidingen tegen sterk gereduceerd tarief en daarnaast toegang tot alle kennissessies.
Als ANWB-lid kunt u zich ook verzekeren voor als het misgaat. Knowledge-as-a-Service kan worden uitgebreid met Managed Services zoals het monitoren van de omgeving.

En IT.Redefined is breder. Veel breder.

In tegenstelling tot de ANWB doen wij preventief onderhoud. Wij komen namelijk periodiek langs en controleren uw omgeving. Door het delen van kennis zorgen we ervoor dat je zelf de koplamp en de bougie kan vervangen. Maar als er echt iets mis is met de motor, dan zijn we er ook voor u. Daarnaast biedt Knowledge-as-a-Service on-site ondersteuning.

Lees meer over IT.Redefined