IT.Redefined versus Tele2

Dit wil ik.

Tele2 snapt het. Die geeft precies wat de klant wil. Onbeperkt data, vast contract, of per maand opzegbaar, met of zonder nieuwe telefoon. Een nieuwe kijk op telecom waar de klant écht centraal staat. Want de klant streamt het liefst de hele dag zijn Spotify, Netflix en YouTube en wilt niet vastzitten aan een abonnement met opties die hij niet gebruikt. Want waarom moet je een  telefoonabonnement afsluiten voor minimaal 1 of 2 jaar als je alleen nog maar telefonie via internet gebruikt?

Bij Tele2 krijg je dus alles wat je nodig hebt, en niets van wat je niet nodig hebt. Een voorbeeld dat leidend zou moeten zijn voor alles wat we als dienst kunnen afnemen. Dus ook IT.

IT-streamen in abonnementsvorm met alles erin wat je nodig hebt, maar niets wat je niet nodig hebt. Dat is kort gezegd – IT. Redefined.

Je zou kunnen stellen dat IT.Redefined heel erg lijkt op een abonnement van Tele2 en zelfs een stapje verder gaat.

Tele2 IT. Redefined.
Bij Tele2 zijn abonnementen maandelijks opzegbaar. Hoe langer je contract duurt, hoe minder je betaalt. Waarom zou jouw contract niet maandelijks opzegbaar kunnen zijn? En ja, hoe langer je contract duurt – hoe minder je ook bij ons betaalt.
Bij Tele2 kun je altijd je abonnement aanpassen. Zowel naar beneden, als omhoog. Je telefoongedrag verandert immers ook mee met je leven. Waarom zou jij volgend jaar nog dezelfde IT behoefte hebben? Technologische veranderingen gaan snel, en de eindklant is veeleisend. Voorspellen welk contract en welk IT-budget je over 2 jaar nodig hebt is vrijwel onmogelijk geworden.
Bij Tele2 kun je altijd kiezen voor de laatste nieuwe telefoonmodellen. Of je kan dezelfde gewoon twee jaar lang gebruiken als je al die nieuwe opties toch niet nodig hebt Waarom zou je geen recht hebben op de laatste en best passende technologie voor je business? Innovatie is bij ons meegenomen in het abonnement. Komt er over een half jaar een nieuwe WiFi-standaard uit? Dan zorgen wij ervoor dat de oplossing up to date blijft en meegaat met de laatste standaarden!
Bij Tele2 krijg je dus alles wat je nodig hebt, maar niets van wat je niet nodig hebt. Geen vaste telefoonabonnement als internet het enige is wat je gebruikt. En waarom zou dat niet kunnen gelden voor IT? Je rekent alleen af wat voor jouw business relevant is en wat je gebruikt. En dit kan doorberekend worden per ziekenhuisbed, vierkante meter of student.

Bij AnyLinQ vinden we het heel normaal dat diensten flexibel zijn, en worden afgenomen op basis van gebruik en niet op basis van bezit. Bovendien willen we dat diensten volledig geautomatiseerd zijn  en met behulp van self-service portalen door de klant zelf beheerd kunnen worden.

Met het IT.Redefined model van AnyLinQ is dus alles mogelijk. Je hebt de mogelijkheid om alle IT in abonnementsvorm af te nemen of slechts onderdelen daar van: kennis, oplossingen en diensten.

Waar je onze hulp ook bij nodig hebt, voor alles is er een maatwerk dienst mogelijk.