Buitenaardse verhalen en uit de lucht vallende logo’s tijdens World of AnyLinQ

Vrijdagavond 28 september was er in Leusden de allereerste World of AnyLinQ. Partners en klanten werden in het zonnetje gezet en konden genieten van lekkere hapjes en de laatste stralen van de najaarszon. Met zo’n 160 bezoekers was deze dag er één om met trots op terug te kijken.

World of AnyLinQ, de allereerste klantendag van AnyLinQ, was een feest voor de smaakpupillen en met recht een heugelijk feit. Niet alleen omdat het de allereerste keer was, maar ook omdat het event het sluitstuk vormde in de integratie van TenICT en AnyLinQ. Afgelopen jaar zijn er al diverse stappen genomen, maar dit was de eerste keer dat AnyLinQ en TenICT als één bedrijf naar buiten treden onder de naam AnyLinQ. Het werd gevierd met de lancering van het logo die na het welkomstwoord van onze CEO Dennis Kuipers met een parachutist kwam aanzweven en voor de tent landde. Op zijn parachute stond het gloednieuwe logo van AnyLinQ, Een grootse manier om te vieren dat je één bedrijf bent.

Vervolgens was het de beurt aan onze gastspreker – astronaut André Kuipers, die met de nodige grandeur binnen werd gevlogen per helikopter. Kuipers verhaal ging vooral over hoe het is om in de ruimte te zijn. Het was fascinerend om te horen hoe in een omgeving van gewichtloosheid hele simpele dingen ineens om ingewikkelde technische oplossingen vragen. Denk maar aan zaken als in conditie blijven, slapen en naar de wc gaan. Naast een geweldig avontuur is zijn verhaal vooral ook een lofrede op de overwinningen van de wetenschap. Een passend verhaal bij de reis die onze klanten ook doormaken nu de digitale transformatie vol op stoom is.

Na het verhaal van André was het woord aan onze eigen CTO Martijn van Deursen. Hij  benadrukte in zijn verhaal dat het door de snelle technologische ontwikkelingen spannende tijden zijn voor CIO’s en CTO’s. “We zijn samen een reis aan het maken. En wij willen u daarbij helpen, nu, straks en later,” aldus van Deursen. Om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen komt AnyLinQ daarom met IT.Redefined, een nieuw model voor de samenwerking tussen klanten en hun IT-partners. De huidige manier waarop IT zijn diensten en oplossingen aanbiedt blijft achter, vinden wij. Er is een grotere flexibilisering nodig om innovatie te ondersteunen en te versnellen in de reis van digitale transformatie. Klanten zitten nog te vaak vast in technische en financiële lock-ins. IT.Redefined wil kennis en IT-resources aanbieden als abonnement. Wij vergelijken het dan ook graag met een Netflix-abonnement, alleen dan voor je IT.

Na het verhaal van Martijn werden hapjes en drankjes uitgeserveerd en kon het feest pas goed beginnen. Het werd een gezellig en nuttig netwerkfeest dat tot in de late uurtjes werd gevierd.

Een speciale dank aan onze strategische vendoren: Huawei, Commvault, VMware, Fortinet, Zerto en Red Hat.

Bekijk hier de foto’s!