AnyLinQ verwelkomt ALD Automotive als klant voor Disaster Recovery

ALD Automotive is een wereldwijde speler op het gebied van autolease- en mobiliteitsoplossingen. Persoonlijke service en innovatie gaan hand in hand bij dit bedrijf dat actief is in 43 landen.

Bij een bedrijf waar meer dan 6500 medewerkers streven naar de beste service, is het belangrijk dat diensten te allen tijde beschikbaar zijn. Niet alleen de medewerkers verwachten dat, maar vooral ook de klanten. Een downtime kan zeer nadelige gevolgen hebben op de klanttevredenheid, reputatie en omzet. Gevolgen die 1 van de snelst groeiende bedrijven in zijn industrie niet kan veroorloven. ALD Automotive ziet dan ook in dat een IT-infrastructuur die berekend is op een grote groeiende hoeveelheid data van zeer groot belang is. ALD Automotive heeft daarom voor AnyLinQ gekozen als IT partner om die continue beschikbaarheid te bieden, ook in geval van calamiteiten.

Wat we leveren
Bij ALD leveren we een nieuwe Disaster Recovery omgeving met de expertise en beheer van AnyLinQ en de producten van VMware, Zerto en Huawei servers en storage. Met de totaaloplossing van AnyLinQ wordt zowel bedrijfscontinuïteit als disaster recovery gegarandeerd en afgedekt. Risico op downtime wordt afgedekt en gereduceerd tot secondes i.p.v. dagdelen waardoor er de kans op dataverlies vrijwel nihil is.