Download onze AnyCare brochure

In deze brochure wordt onze AnyCare dienstverlening uitgelegd. Met AnyCare bieden wij klanten ondersteuning en volledige ontzorging bij het beheer van IT-infrastructuur en Data Management-oplossingen.

We bieden diverse dienstverleningsniveaus aan. Het begint bij het leveren van reactieve ondersteuning en kan worden uitgebreid naar volledige As-a-Services modellen. Naast beheer en dienstverlening bieden wij ook de mogelijk om de IT-omgeving te financieren en diensten met een OPEX-model af te nemen.

Bij AnyLinQ heeft klanttevredenheid altijd de hoogste prioriteit. Daarom gaan we liever uit van een Service Level eXperience (SLX) in plaats van een Service Level Agreement (SLA). Waarde toevoegen, lange termijn relaties en partnership staan bij ons voorop.

Download brochure