AnyLinQ stelt Hans de Wolff aan als Directeur Consultancy

Leusden, 1 september 2020 – AnyLinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen, heeft per 15 augustus Hans de Wolff aangesteld als Directeur Consultancy.

Voordat De Wolff (49) bij Anylinq werd aangesteld bekleedde hij verschillende (management)functies bij financiële dienstverleners als Achmea en Triodos Bank. Daar vervulde hij de rol van Hoofd Operations & IT, en gaf hij als directeur leiding aan de retail-divisie. Sinds 15 Augustus staat De Wolff aan het roer van de Consultancy-tak van AnyLinQ, na een interim-project van 4 maanden.

Ik heb altijd grote affiniteit met IT gehad”, stelt De Wolff. “Dat begon in mijn tienerjaren met de aanschaf van een Commodore 64. Ik bouwde een interface en een plotter en leerde programmeren in Basic om die te kunnen besturen met een joystick. Die digitale interesse heb ik de afgelopen jaren aangevuld met onder meer ervaring in de IT-board van Triodos Bank en het aansturen van IT-projecten. Die kennis en passie neem ik mee naar AnyLinQ.”

In de afgelopen vier maanden heeft De Wolff de organisatie in zijn interim-functie al leren kennen. “AnyLinQ is een prachtig bedrijf waar kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat. We hebben een gezamenlijk streven, zo heb ik ondervonden, naar een situatie waarin de markt zegt: ‘het is van AnyLinQ dus het is het beste wat er te krijgen is’. Mijn doel is dat we partner en trusted advisor worden van onze klanten, in plaats van slechts leverancier. Mee- en vooruitdenken met de klant en zo bijdragen het succes van die klant.”

Over AnyLinQ Group

AnyLinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 250 gedreven AnyLinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten te allen tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnyLinQ is een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst viermaal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnyLinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, Commvault, Fortinet en VMware.
Meer informatie: www.AnyLinQ.com

##

Over AnyLinQ

AnyLinQ is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 250 gedreven AnyLinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten te allen tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnyLinQ is een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst viermaal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnyLinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, Commvault, Fortinet en VMware.
Meer informatie: www.AnyLinQ.com