Meepraten over de toekomst? Doe mee aan ‘AnyLinQ Draait Door’!

Leusden, 14 september 2020 – AnyLinQ, IT-kennispartner en specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen, organiseert op 1 oktober het online evenement ‘AnyLinQ Draait Door’. Host is de van het televisieprogramma Dragons’ Den bekende Sander Schimmelpenninck.
Interview met Sebastiaan Smit, Director Solutions AnyLinQ

Momenteel werkt een groot deel van alle werknemers in Nederland thuis. Dat heeft ook enorme impact op hoe bedrijven op dit moment met hun IT-omgeving omgaan. De rol die de cloud daar nu in speelt en kan gaan spelen roept enorm veel vragen op. Wat is die rol? En hoe ziet die rol er in de toekomst uit? Waar gaan bedrijven in investeren? Gaan ze überhaupt investeren? Komt er na corona een enorme vervangingsslag van apparatuur? Hoe gaan we daar mee om? Wat kunnen we nu al doen? Vragen die worden besproken met als doel alle deelnemers aan de uitzending en de kijkers nieuwe en betere inzichten te geven.

Directeur Solutions Sebastiaan Smit zegt over het evenement: “Het is bedoeld om kennis uit te wisselen. Samen met onze strategische partners willen we graag in het openbaar het gesprek aangaan over de actuele stand van zaken in onze markt, maar voornamelijk over de (nabije) toekomst. Het thema is ‘Unlocking the complete cloud potential’.”

De live uitzending vindt plaats op 1 oktober. Er is gekozen is voor een tafelsetting geïnspireerd op: ‘De Wereld Draait Door’ met Sander Schimmelpenninck als host. “Vier experts van onze strategische partners doen mee: Gert-Jan van Eck (Huawei), Paul Hollebon (Commvault), Vincent Zeebregts (Fortinet) en Boudewijn Aelbers (VMware) nemen plaats aan tafel”, vult Smit aan. Namens AnyLinQ wisselen CEO Dennis Kuipers en Directeur Solutions Sebastiaan Smit elkaar af aan tafel.

Kijkers worden in de gelegenheid gesteld om actief mee te doen door tijdens de uitzending vragen te stellen en te laten te beantwoorden. En na afloop kan er met de experts worden nagepraat. De uitzending start om 15:00 uur. Op www.AnyLinQ.com staan al blogs van de experts online.

Aanmelden voor de uitzending kan hier

Over AnyLinQ
AnyLinQ is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 250 gedreven AnyLinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten te allen tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnyLinQ is een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst viermaal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnyLinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, Commvault, Fortinet en VMware.