‘AnyLinQ Draait Door’ groot succes: Tot zo ver, tot morgen!

Op donderdag 1 oktober sprak tijdens ‘AnyLinQ Draait Door’ een aantal door AnyLinQ samengebrachte experts over de toekomst van IT, en van de cloud en het bijzonder. Zowel de sprekers als de kijkers vonden de uitzending een groot succes: “Voor herhaling vatbaar”, zoals Dennis Kuipers, CEO van AnyLinQ het samenvatten.

Naar de uitzending keken live 150 geïnteresseerden. “Een mooi aantal, als je ziet hoe moeilijk het is om voor dit soort events momenteel mensen voor je te winnen”, verklaart Sebastiaan Smit, Directeur Solutions bij AnyLinQ en één van de sprekers tijdens het event. “Het overgrote deel van de kijkers is tot het einde van de uitzending blijven kijken. Of deelnemen: want als laatste onderdeel werden enkele kijkersvragen live behandeld. Dat leverde verrassende en interessante discussies op, onder andere over de juiste keuzes voor een toekomstbestendige IT-huishouding.

Reacties
Vincent Zeebregts, Country Manager Nederland bij Fortinet reageert enthousiast: “Het was een goed georganiseerd event waarbij het interessant was om met de andere vendoren uit het portfolio van AnyLinQ te sparren. Dat doen we eigenlijk veel te weinig en maakt tevens ook de rol van integrator duidelijk die AnyLinQ in deze op zich neemt.” Daar is Paul Hollebon, Director Sales Engineering Benelux het roerend mee eens: “De rol van een partner zoals AnyLinQ is goed naar voren gekomen. Namelijk het samenbrengen van de verschillende technologieleveranciers met als doel een resultaat voor de klant te realiseren en de inherente complexiteit hiervan namens de klant te overzien.” Over het event zelf zegt hij: “Het was een goede, complementaire setting vanwege de balans in vertegenwoordiging vanuit de vier pilaren van het datacenter: Huawei voor infrastructuur, Fortinet voor security, VMware voor applicaties en Commvault voor datamanagement. Het interessante was dat iedere leverancier zijn eigen perspectief kon geven op de verschillende onderwerpen die ons allemaal raken.

Innovatie en samenwerking
Vanwege Covid-19 was de opzet van ‘World of AnyLinQ’ met een rondetafelgesprek dit jaar een mooie aanpassing”, concludeert Boudewijn Aelbers, Director Presales Benelux bij VMware. “Klanten en partners konden bovendien inhaken via een livestream. Het was een goede mogelijkheid om als strategische partner van AnyLinQ, aan tafel met Dennis Kuipers, de uitdagingen en innovaties van onze gezamenlijke klanten te kunnen bespreken. De innovatie van VMware en de inzet van kennis en delivery van AnyLinQ blijken meer dan eens een krachtige combinatie!” CEO Dennis Kuipers reageert tot slot kort en krachtig: “Het belangrijkste is dat we duidelijk hebben laten zien dat we met onze strategische partners samenwerken in het belang van onze klanten. Het zijn stuk voor stuk versterkende krachten. Geen concurrenten.

Hieronder is de hele uitzending nogmaals te bekijken.