Rick Haas aangesteld als Managing Director AnyCARE Platform

AnyLinQ B.V. heeft per 1 mei 2021 Rick Haas (1970) aangesteld als Managing Director AnyCARE Platform. Vanwege de substantiële groei van het AnyCARE Platform, het abonnementsmodel waarmee AnyLinQ IT-diensten levert, is Haas als leidinggevende aangetrokken. Hij is daarmee eindverantwoordelijk voor alles wat met het AnyCARE Platform te maken heeft. Dat betekent enerzijds dat hij de groei in goede banen gaat leiden en samen met zijn team het aantal klanten dat gebruik maakt van het platform substantieel verder gaat uitbouwen. Op dit moment zijn dat zo’n 140 klanten. Anderzijds gaat hij zich bezighouden met het uitbreiden van de functionaliteiten van het platform. Dat zal vooral op het gebied van innovatieve, cloud-gerelateerde diensten zijn. Haas heeft al een lange carrière in en rond de IT-branche achter de rug. Hij werkte o.a. twaalf jaar bij Fujitsu Services, elf jaar bij Ricoh en hij bekleedde de afgelopen vier jaar directiefuncties bij bedrijven als Teradata en Experis Ciber.

AnyLinQ wil een toonaangevende IT-organisatie zijn die wereldwijde technische innovaties toepasbaar en toegankelijk maakt. Het AnyCARE Platform, met in abonnementsvorm beschikbare diensten, zet de ‘next standard’ neer en speelt een cruciale rol in de grote groeiambities die AnyLinQ heeft.