AnyCheck VMware

Wil je het maximale uit jouw VMware omgeving halen? Meer inzicht krijgen in de mogelijkheden? En een betere beveiliging? Dan is het tijd voor AnyCheck VMware, een uitgebreide check waarmee wij jouw VMware-omgeving onder de loep nemen en vaststellen of en waar er optimalisatie mogelijk is. Uiteraard krijg je alle resultaten van ons in een overzichtelijk rapport. Maak gebruik van AnyCheck VMware en ontdek welke nieuwe mogelijkheden jouw bestaande IT-infrastructuur jou nog te bieden heeft.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat ruim 70 procent van alle bedrijven en organisaties met een VMware-omgeving slechts een beperkt deel van de mogelijkheden van deze omgeving benut. Vaak is dat zelfs maar 60 procent van de potentiële capaciteit. En dat is niet alleen zonde, maar vooral heel duur. Want die ongebruikte capaciteit kost letterlijk geld. De vraag is nu wat daaraan te doen is? AnyLinQ heeft het antwoord, namelijk AnyCheck VMware.

Een uitgebreide check van jouw IT-infrastructuur waarmee jij niet alleen een beter inzicht krijgt in jouw VMware-omgeving en de beveiliging daarvan kunt verbeteren, maar die je ook in staat stelt om die omgeving up-to-date en toekomstbestendig te maken. En dit allemaal op basis van best practices* en met certificering op het hoogste niveau. Zo haal je meer uit jouw bestaande omgeving en dus meer uit de investering. Daarnaast kan serverconsolidatie een energiekostenbesparing van tot wel 80 procent opleveren. En last but not least neemt het natuurlijk alle zorgen over jouw omgeving weg.

AnyLinQ biedt AnyCheck VMware in samenwerking met VMware Nederland aan. Door de combinatie van de tools van VMware en de specialistische infrastructuurkennis van AnyLinQ op het gebied van VMware kunnen wij een zeer gedegen en waardevolle check doen van jouw huidige IT-infrastructuur.

  • Wil je meer over de mogelijkheden weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor uw aanvraag. Een medewerker neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Een flexibele SDDC omgeving. De volgende stap na virtualisatie.

AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later. Ook op het gebied van een Software Defined Data Center. Lees er alles over!

Check VMware SDCC

Lees meer over VMware

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Cases
Ik zoek een expert
Contactformulier