Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De grootste organisaties ter wereld vertrouwen hun beveiliging toe aan CrowdStrike

CrowdStrike is koploper op het gebied van endpoint security in de cloud. Het bedrijf heeft endpoint security revolutionair veranderd door als eerste en enige leverancier antivirusfunctionaliteit, Endpoint Detection & Response (EDR) en een 24/7 bewaakte opsporingsservice te bieden in een lichtgewicht agent.

Het CrowdStrike Falcon™-platform dient ter vervanging van legacy-antivirusmiddelen en biedt een geheel nieuwe manier van beveiliging op basis van een toonaangevende cloudarchitectuur. CrowdStrike Falcon beschermt klanten tegen geavanceerde cyberaanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie, machine learning en IoA-preventie (Indicator of Attack), waarmee zowel bekende als onbekende bedreigingen in real time worden tegengehouden.

De kern van hun innovatieve aanpak wordt gevormd door de CrowdStrike Threat Graph™, die dagelijks ruim 50 miljard gebeurtenissen analyseert en correleert van miljoenen sensoren in meer dan 170 landen. Het resultaat is beveiliging op basis van crowdsourcing voor alle klanten.

Een groot aantal omvangrijke bedrijven vertrouwt al op CrowdStrike, waaronder drie van de grootste wereldwijde bedrijven qua omzet, vijf van de tien grootste financiële instellingen, drie van de tien grootste zorgaanbieders en drie van de tien grootste energiebedrijven.

Spreker Ronald Pool is werkzaam bij Crowdstrike als Security Specialist! En neemt je mee in de visie en producten van Crowdstrike.

Agenda:
17:30: welkom
18:00: diner&drinks
18:30 – 20:30
– Korte intro, wie is wie
– Trends en groeiende risico’s, waar staan we en wat komt eraan
– Wie is Crowdstrike en wat doen we
– Demo Endpoint
– Demo Threat Intelligence
– Q&A

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail