ALLES OVER IT.REDEFINED

Waar je onze hulp ook bij nodig hebt, voor alles is er een volledig op maat gemaakt as-a-Service model mogelijk. We noemen het: IT.Redefined. Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat.

Wij zien onszelf als de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later.

Dat betekent dat je IT en je business niet alleen klaar moet zijn voor nu, maar ook voor straks en later. En daar gaan wij ver in. Wij vinden het namelijk tijd dat bedrijven zich moeten kunnen bevrijden uit contracten die hen niet de lucht en ruimte geven om te innoveren.

Wij dagen onze medewerkers, klanten, partners en concullega’s daarbij uit om niet alleen tot de best mogelijke oplossing te komen voor de klant, maar een model creëren die aansluit bij de business van de klant

Alles wat wij doen – advies en ondersteuning en het  ontwerpen en implementeren van innovatieve projecten en diensten leveren wij As-a-Service en helemaal zoals de klant het wil.

Met dit model herdefinieert AnyLinQ dus de manier waarop IT wordt afgenomen op basis van een abonnement (subsciptie).

Want de wereld van IT veranderd sneller dan ooit, terwijl onze klanten gedwongen worden om keuzes te maken voor langere periodes. Dit heeft een technologische, financiele en contractuele gevolgen:

  • Waarom zou jouw contract niet maandelijks opzegbaar kunnen zijn?
  • Waarom zou jij volgend jaar nog dezelfde IT behoefte hebben?
  • Waarom zou je geen recht hebben op continue de laatste best passende technologie voor je business?
  • En waarom zou je niet af kunnen rekenen per ziekenhuis bed, vierkante meter of student.

Met het IT.Redefined model van AnyLinQ is dit mogelijk.

Lees meer over IT.Redefined

IT.Redefined in actie

JOHAN CRUIJFF ARENA

Capacity as a Service

AnyLinQ, Huawei en Econocom hebben de krachten gebundeld voor de implementatie van ons IT. Redefined model voor de Johan Cruijff ArenA. Hierbij leveren we ICT-oplossingen (opslag, netwerk, computing), management en ondersteunende diensten via een geoutsourced en on-demand servicemodel. Dit resulteert in minder risico, lagere total cost of ownership en snellere toegang tot innovatieve technologieën, waarbij het stadion volledig ontzorgd wordt. Het stelt de Johan Cruijff ArenA in staat om zich verder te ontwikkelen als Smart Stadium en helemaal klaar te zijn voor UEFA Euro 2020.

A’DAM TOREN

Network as a Service

De ADAM Toren is een multifunctioneel gebouw waar het bedrijfsleven, creativiteit en muziek centraal staan. De toren is de thuishaven van o.a. bedrijven als ID&T, MassiveMusic, Gibson, Wink en verschillende clubs, restaurants, skybar en een hotel. De gebruikers van de ADAM Toren hebben in samenwerking met project ontwikkelaar Lingotto gekozen om een gezamenlijke ‘state of the art’ LAN en Wifi netwerk te gaan gebruiken. Waarbij gekeken is naar de wensen van de verschillende partijen, zoals flexibiliteit, veiligheid, financiele duidelijkheid en het niet hebben van zorgen over het netwerk. AnyLinQ heeft in samenwerking met hun partners Huawei en Fortinet een hoogwaardig netwerk als OPEX-model geimplementeerd.

Lees meer over IT.Redefined

Waar kunnen wij je mee tot dienst zijn?