ALLES OVER IT.REDEFINED. EEN NIEUWE KIJK OP IT.

Waar je onze hulp ook bij nodig hebt, voor alles is er een volledig op maat gemaakt as-a-Service model mogelijk. We noemen het: IT.Redefined. Wij vinden dat je IT en je business niet alleen klaar moet zijn voor nu, maar ook voor straks en later. En daar gaan wij ver in. Wij vinden het namelijk tijd dat bedrijven zich moeten kunnen bevrijden uit contracten die geen lucht en ruimte geven om te innoveren.

Met dit model herdefinieert AnyLinQ de manier waarop IT wordt afgenomen op basis van een abonnement (subscriptie) waarbij je niet gedwongen wordt om keuzes te maken voor langere periodes.

  • Waarom zou jouw contract niet flexibel en schaalbaar kunnen zijn?
  • Waarom zou jij volgend jaar nog dezelfde IT behoefte hebben?
  • Waarom zou je geen recht hebben op continue de laatste best passende technologie voor je business?
  • En waarom zou je niet af kunnen rekenen per ziekenhuis bed, vierkante meter of student.

Alles wat wij doen – van hardware tot advies en ondersteuning en het ontwerpen en implementeren van innovatieve projecten – leveren wij As-a-Service, aansluitend op de business van de organisatie en helemaal zoals jij het wilt. Lees meer over IT.Redefined

Met het IT.Redefined model van AnyLinQ is dit mogelijk.

IT.Redefined in actie

JOHAN CRUIJFF ARENA

Capacity as a Service

AnyLinQ, Huawei en Econocom hebben de krachten gebundeld voor de implementatie van ons IT.Redefined model voor de Johan Cruijff ArenA. Hierbij leveren we ICT-oplossingen (opslag, netwerk, computing), management en ondersteunende diensten via een geoutsourced en on-demand servicemodel. Dit resulteert in minder risico, lagere total cost of ownership en snellere toegang tot innovatieve technologieën, waarbij het stadion volledig ontzorgd wordt. Het stelt de Johan Cruijff ArenA in staat om zich verder te ontwikkelen als Smart Stadium en helemaal klaar te zijn voor UEFA Euro 2020.

Lees meer

A’DAM TOREN

Network as a Service

De A’DAM Toren is een multifunctioneel gebouw en de thuishaven van o.a. bedrijven als ID&T, MassiveMusic en verschillende clubs, restaurants, een skybar en een hotel. De gebruikers van de A’DAM Toren hebben in samenwerking met projectontwikkelaar Lingotto gekozen voor een gezamenlijke ‘state of the art’ LAN en Wifi netwerk. De wensen van de verschillende partijen zoals flexibiliteit, veiligheid, financiële duidelijkheid en het uitbesteden van beheer – zijn meegenomen. AnyLinQ heeft met Huawei en Fortinet een hoogwaardig netwerk binnen het IT.Redefined model opgeleverd waar er afgerekend wordt per m2.

Lees meer

Lees meer over IT.Redefined

Naar kennishub

Waar kunnen we je mee helpen?

Vind een Expert
Contactformulier