Strategische partnerships uitgelicht

Huawei is een wereldwijde onderneming met een volledig IT-portfolio. Het is een van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven ter wereld met meer dan 160.000 medewerkers, waarvan meer dan 50%(!) werken aan onderzoek en ontwikkeling. Haar Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam met een experience centrum in Amstelveen.

AnylinQ heeft de Huawei VAP Partner-status en is de grootste partner in de Benelux. Vanuit deze samenwerking bedienen wij de markt met Huawei Enterprise server-en storagesystemen in combinatie met onze eigen data management oplossingen. Zo hebben we samen data management appliance ontwikkeld: een high-performance server met speciale componenten voor applicatie acceleratie en 48 TB on-board opslagcapaciteit. Ook hebben we bundels voor server virtualisatie en enterprise storage ontworpen.

Als Platinum partner hebben we de hoogst gecertificeerde Commvault consultants in dienst. Deze experts zijn in staat zijn om elke Commvault omgeving bij klantorganisaties in volledige onafhankelijkheid te ontwerpen en te implementeren. Bovendien hebben we een hoge kwaliteit van dienstverlening voor support en managed services.

Commvault beschikt over één van de grootste portfolio’s ter wereld op het gebied van databescherming en -herstel, cloud, virtualisatie en archivering, en filesync en share. Bekijk deze video om meer te leren over Commvault.

Lees meer over Commvault op onze partnerpagina.

VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten uitbrengt die virtualisatie en cloud infrastructuren mogelijk maken. VMware is het op drie na grootste software bedrijf ter wereld en al jarenlang een marktleider op het gebied van virtualisatiesoftware en een merk dat altijd als eerste met innovaties komt.

AnyLinQ is gecertificeerd partner voor VMware en heeft de status van Enterprise Solution Provider behaald. Dit betekent dat AnylinQ beschikt over de hoge kwaliteit- en kennis standaarden die VMware stelt aan haar partners. AnylinQ voldoet onder andere aan certificeringseisen voor wat betreft kennis en kunde van engineers. Zij voorzien klanten van professioneel advies en zijn in staat designs uit te werken, die AnylinQ ook succesvol implementeert en ondersteunt. Voor klanten van AnylinQ garandeert de Enterprise Solution Provider partnerstatus kennis van de meest recente software en ontwikkelingen. Dankzij deze partnerstatus kan AnyLinQ bovendien profiteren van diepgaande technische ondersteuning vanuit VMware.

Lees meer over VMware op onze partnerpagina.

AnyLinQ is gold partner van Fortinet en deelt de overtuiging dat het gebruiken van geïsoleerde punt oplossingen in een security architectuur niet de meest effectieve manier is om malware, cryptolockers en aanvallers buiten de deur te houden. Moderne cyber dreigingen vragen een geïntegreerde aanpak. Security oplossingen zijn effectiever als ze samenwerken, zijn beter te beheren, geven een duidelijker overzicht en bieden mogelijkheden om er met intelligentie efficiëntere analyses op los te laten.

De Security Fabric Architectuur is de visie van Fortinet om met het steeds veranderende bedreigingslandschap om te kunnen gaan en oplossingen te bieden voor de veeleisende hybride netwerken, nu en in de toekomst.

Econocom financiert en versnelt de digitale transitie van bedrijven. AnyLinQ heeft samen met Econocom een partnerschapsprogramma die het ‘anything as a service-model’- IT. Redefined al heeft mogelijk gemaakt voor de Johan Cruijff Arena en de A’dam Toren. Econocom is een digitale dienstverlener en gespecialiseerd in ‘as-a-service’ oplossingen voor bedrijven in uiteenlopende markten.

Met meer dan 10.700 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van €3 miljard, heeft Econocom de status van Europees Vennootschap (Societas Europaea).

AnyLinQ heeft een van de grootste Nederlandse open source units in Nederland met 100% focus op Red Hat. Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensource oplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance Cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities- helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst.

Microsoft is al vele jaren een grote speler in de IT wereld. Initieel met applicaties voor on premise omgevingen zoals Windows Server, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server en Microsoft Office. Sinds 2010 heeft Microsoft een Cloud platform: Microsoft Azure. Dit is momenteel een van de grootste Cloud omgevingen in de wereld.

AnyLinQ is al vele jaren gold partner van Microsoft op onder andere het gebied van infrastructuur (Datacenter). Ook zijn wij Microsoft partner op het gebied van Messaging, Collaboration and Content en Data Analytics.

AnyLinQ heeft infrastructuur specialisten in dienst (onder meer) op het gebied van Windows Servers, Microsoft Exchange en Microsoft SQL Server. Ook hebben wij specialisten op het gebied van Azure Infrastructuur en Microsoft Office 365.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vind een Expert
Contactformulier
Over ons